Toegevoegd door Alyt
Bron: Grand'Italia
- 1 pot Grand'Italia Sugocasa Tradizionale
- 300 gram gehakt
- 1 ei
- 2 eetlepels paneermeel
- 2 eetlepels gehaktkruiden
- 1 liter water
- 2 vleesbouillontabletten
- 1 wortel (fijngehakt)
- 1 ui (fijngesnipperd)
- 100 gram sperziebonen (gepunt en in kleine stukjes gesneden)
- 75 gram fijne pasta
Breng het water met de bouillontabletten aan de kook. Voeg de gehaktballetjes toe en laat deze 5 minuten meekoken. Voeg de groente toe en kook het geheel nog eens 3-4 minuten.
Giet de pastasaus erbij en voeg de pasta toe. Laat de soep nog doorkoken tot de pasta gaar is.
Voeg voor een meer gevulde soep meer groente toe. Bijvoorbeeld fijngesneden champignons en paprika.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten